Se senaste storbönemötet: Rustad för strid

image
SE DEN INSPELADE LIVE-BÖNEN MED ”DET ANDLIGA HEMVÄRNET”
Tema: RUSTAD FÖR STRID

När vi nu stigit in i den andliga försvarsmakten för nationen, behöver vi känna till vår fiende och förstå vilken strid vi står i. Vi behöver även inse att vi inte klarar oss som segrare i den striden utan Guds vapenutrustning.

Aposteln Paulus skrev om denna andliga verklighet i Efesierbrevet 6:10-13

Till sist, bli starka i Herren och i hans väldiga kraft. Ta på er hela Guds vapenrustning, så att ni kan stå emot djävulens listiga angrepp. Vi kämpar inte mot kött och blod, utan mot furstarna, mot makterna, mot världshärskarna här i mörkret och mot ondskans andemakter i himlarymderna. Ta därför på er hela Guds vapenrustning, så att ni kan stå emot på den onda dagen och stå upprätt när ni fullgjort allt.

Vi behöver alltså se till att vi inte har öppningar i vår rustning. Låt oss gå igenom den tillsammans. Vi inleder sändningen med Herrens måltid gemensamt, förbered dig gärna för det.

Medverkande: Sven Almkvist, Harry Andersson, Patricia Ask, Johnny Foglander och programledaren och visionsbäraren Daniela Persin

  • Stå upp och gör dig redo till tjänst i det andliga hemvärnet!
  • Mobilisera gärna andra till bön genom att dela länk till programmets egen sida himlentv7.se/dah

BOKA IN hösten två kommande sändningar! 

DET ANDLIGA HEMVÄRNET LIVE
Torsdagarna 26/10 och 7/12 kl. 18.30-21.30 på Himlen TV7:s TV-kanal och Facebook-sida
Efteråt i Play-arkivet och på programmets sida: himlentv7.se/dah
Se kanalen på smart-tv, mobil eller platta via vår app ”Himlen TV7” eller på alla skärmar via www.himlentv7.se utan kostnad eller registrering.